De toekomst van Utrecht: voor welke uitdagingen staan we in 2060?

🌱🌿🍃 Afgelopen maand vond het eerste Denklab van dit seizoen plaats! Het thema ging over de toekomst van Utrecht en de uitdagingen die we tegenkomen in 2060 op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, zorg en vitaliteit.

🌳💚 We hebben met een diverse groep deelnemers gesproken over hoe we een groene en gezonde stad kunnen creëren en behouden, waarin mens en natuur in harmonie leven. Er werd nagedacht over waar er problemen ontstaan, welke acties we kunnen ondernemen om de uitdagingen aan te pakken en welke samenwerkingen daarvoor nodig zijn.

👥🤝 Het was een inspirerende dag waarin we brainstormden om tot nieuwe inzichten te komen. We kijken uit naar het vervolg van deze denktanksessie en zijn benieuwd naar hoe we onze ideeën kunnen omzetten naar concrete acties voor een duurzame toekomst voor Utrecht!

👉🏼 Ben jij of is jouw bedrijf geïnteresseerd in het vervolg en wil je onderdeel zijn van de oplossing? Neem contact op met Denkkracht Utrecht! Samen gaan we de slag voor een groene en gezonde stad!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.